Mikkel Jepsen (MIK)

Jeg har været tilknyttet BAC sideløbende, fra da jeg afsluttede min uddannelse på skolen i start 2020. Det at undervise og se tingene lykkedes for eleverne er for mig utroligt givende. Alle elever har hver deres måde at lærer på, men helt fundamentalt forsøger jeg at skabe en stemning i den samme gode stil som der er overalt på skolen – nemlig en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Det tror jeg nemlig skaber grundlaget den absolut bedste undervisning.

Ved siden af mit arbejde som instruktør på skolen, har jeg fløjet miljøundersøgelser mange steder i Europa, som har budt på mange spændende oplevelser.

Nu flyver jeg Hawker 800xp ambulanceflyene der holder lige overfor skolen. Jeg forsøger helt fra start at give eleverne de værktøjer og den operationelle tankegang der skal til for  at lykkedes i jobbet som pilot og det er en kæmpe fornøjelse at se dem tage det til sig.

Jobbet som pilot indebærer flere overvejelser og er mere alsidigt end man lige skulle tro, særligt i privatfly verdenen. Her forsøger jeg så vidt muligt at inddrage de erfaringer jeg har gjort mig i min karriere, i den daglige undervisning.

Rent praktisk vil I møde mig helt i starten af uddannelsen, hvor jeg underviser luftfartsret, operationelle procedurer samt menneskelig ydeevne. Derefter mødes vi igen i vores PA38, hvor jeg har rollen som VFR flyveinstruktør.