Tomas Bechmann – tidligere BAC-elev

Jeg startede på Billund Air Center i sommeren 2004 på den integrerede CPL(A) uddannelse. Jeg overvejede kort den militære vej, men besluttede altså at gå den civile vej, og valget faldt på BAC, hvilket var ret tilfældigt. Lige fra dag 1 var det et rigtig godt og professionelt forløb hos BAC, og jeg har aldrig fortrudt mit valg.

Mange af de ting jeg har lært i min tid hos BAC, har hængt rigtig godt ved, og har siden hjulpet mig igennem diverse jobsamtaler, simulator og line checks. Jeg føler, at jeg blev rustet med en rigtig god grundviden fra de dygtige instruktører, der er tilknyttet BAC, og det har virkelig hjulpet mig i min karriere.

Jeg blev færdig med uddannelsen i september 2006, og jobsøgningen gik derefter i gang. Der var ikke meget held med ansøgningerne i den første periode, og gennem de kontakter jeg havde fået på BAC, blev jeg anbefalet at kontakte DAT med henblik på en ATR typerating. Jeg fik min rating på ATR i foråret 2007 og fik efter nogle måneder som fotoflyver og rundflyver mit første job hos Air Contractors. Her var jeg i 7 år, hvor det sidste år blev som kaptajn på ATR. Siden sommeren 2014 har jeg været ansat i Jet Time som kaptajn på ATR 72-500/600.

Jeg har fløjet med rigtig mange nationaliteter med mange forskellige baggrunde, og der er ingen tvivl om at Billund Air Center har et rigtig højt uddannelsesniveau, når man sammenligner disse. Skolen er superfed, der er en rigtig god stemning og man føler sig altid velkommen og bliver godt behandlet – så BAC får mine allerbedste anbefalinger.

Tomas Bechmann