Thomas Vesth – tidligere BAC-elev
Jeg hedder Thomas Vesth og er 40 år. Jeg tog min helikoptergrunduddannelse (PPL(H)) samt instrument rating på helikopter ved BAC. Jeg har været meget tilfreds med uddannelses niveauet ved BAC. De har været meget professionelle under hele forløbet, ligesom de har givet mig et godt solidt vidensfundament, som jeg har kunne arbejde videre med i min karriere indenfor den civil helikopter branche.
Jeg fik job i Danmarks største offshore helikopterselskab (DanCopter) umiddelbart efter jeg bestod min IR eksamen, og har arbejdet der lige siden – Det er nu knap 6 år siden.
Jeg er i dag kaptajn på Airbus EC155 og Airbus EC225 og har fløjet i Nigeria, Holland, England, Norge og Danmark. Det er meget udfordrene og udviklende at flyve helikopter offshore, ligesom kammeratskabet mellem piloterne og teknikerne er enestående. Ingen dage er ens!
Ved siden af mit job som kaptajn fungerer jeg også som Company Flight Safety Manager i DanCopter, hvilket vil sige jeg undersøger hændelser etc i vores egen organisation samt sikrer at alle i DanCopter lever op til vores høje sikkerhedsstandard.