Mads Olesen – tidligere BAC-elev

Jeg har i al den tid jeg kan huske ville være pilot, efter endt gymnasial uddannelse samt 2 år med ufaglært arbejde var det på tide at undersøge mulighederne for at blive pilot. Jeg undersøgte muligheder nær min bopæl, men det tiltalte mig ikke, det føltes ikke rigtigt. Jeg søgte videre og så at Billund Air Center havde åbent hus arrangement. Jeg tog af sted med en masse spørgsmål og kom hjem med svar på dem alle, de havde styr på økonomien, havde planer for hvordan deres instruktører kunne hjælpe hinanden, så der ikke var en elev uden instruktør pga. sygdom eller lign.

Jeg startede på skolen i 2005, hvor jeg fra dag et havde en god fornemmelse og der var et godt samarbejde mellem elever og instruktører/ejere. Hvis der var spørgsmål blev de besvaret, hvis der var problemer blev de løst.
Instruktørerne mødte velforberedt op, og man kunne altid få fat i dem hvis man havde spørgsmål om de fag de underviste i. Instruktørerne var engagerede, det har gjort at jeg har fået en bedre forståelse af hvordan luftfart fungere, det har hjulpet mig i mine jobs som pilot.

Jeg har fløjet for forskellige selskaber og sidder i dag som styrmand i DAT, på deres Airbus A320. Jeg har kunnet tage mange af de erfaringer jeg gjorde mig på de små skolefly med mig over på Airbus.

jeg kan på det kraftigste anbefale Billund Air Center som uddannelsessted. Kvaliteten er I top. hverdagen er uformel og venlig. Samtidig er det også en skole hvor du betaler for det du har fået, hvilket kan være meget vigtigt for bankerne i dag.

Afslutningsvis vil jeg gøre opmærksom på at her 6 år efter kan man stadig komme forbi på skolen og få en snak med dem alle, og de kan stadig huske hvem man er!

Mads Olesen