Steffen Overballe (SOV)

Lykken for mig er at stå op hver morgen og glæde mig til at møde op på arbejde med fantastiske kollegaer og elever, hvor alle deler den samme store passion og entusiasme omkring flyvning, som jeg gør! Selv en tidlig kold og grå mandag morgen er der smil og god stemning overalt på skolen. At få lov til at lære fra mig med teori og flyvning som instruktør, hvor jeg ser en konstant udvikling på eleverne, er den fedeste følelse for mig.

Som hos så mange andre af mine kollegaer har drømmen om at blive pilot altid været stor. Jeg kan tydeligt huske, hvordan jeg, når jeg som barn skulle på charterrejse, nærmest stod klistret op ad ruderne i lufthavnen og studerede alle flyene og alt det, der foregik omkring dem. Det første jeg spurgte mine forældre om, når vi ankom var, hvornår vi skulle flyve hjem igen.

I 2016 kridtede jeg skoene og sagde mit job som bilsælger op for at følge den livslange drøm om at blive pilot. Her står jeg så 2,5 år senere og er flight instructor for Billund Air Center! A dream came true.

Jeg sætter en ære i at undervise.

På den teoretiske del underviser jeg lige nu i Airlaw, Flightplanning, N-Beg og N-Jor. Jeg går meget op i den enkelte elev og anerkender, at alle mennesker er forskellige og lærer på forskellige måder. Derfor prøver jeg på at undervise på en måde, hvor jeg kan få alle elever op på et højt niveau gennem varierede og spændende undervisningsmetoder.

At blive instruktør på Billund Air Center er en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg glæder mig til at se, og ikke mindst være med til at give, de mange nye elever deres velfortjente striber de næste mange år frem.