Pia Bragen Askholm (PIA)

Udover at være Billund Air Centers accountable manager er jeg også medejer og stifter af virksomheden. Jeg er oprindeligt uddannet inden for hotel- og restaurationsbranchen og har også beskæftiget mig med biludlejning.

For mange år siden tog jeg privatflyvercertifikat til flyvemaskine, og den fælles interesse for flyvning blev for Jørn og mig starten på virksomheden Billund Air Center.

Vi startede i 1990 i et lille lejet lokale og med kun en enkelt flyvemaskine. Jeg passede telefon og regnskab, og Jørn fløj med eleverne. Opgaverne i dag er næsten de samme, men med den store forskel, at vi nu er assisteret af et fantastisk personale. Flere af vores medarbejdere har arbejdet her i mange år, og vi føler os meget privilegerede over at være omgivet af så dygtige og loyale medarbejdere.

En anden vigtig ting for os er en sund økonomi. Virksomheden investerer kun i nyt udstyr med økonomiske midler, som vi har sparet op. Derfor er alle vores luftfartøjer, simulatorer og bygninger gældfrie. Det betyder at vi kan sove godt om natten, og ikke mindst betyder det, at også vores elever kan føle sig helt trygge ved at vælge Billund Air Center som deres skole.

Dagligdagen på skolen holder jeg meget af. Skolen har en god atmosfære, og der er altid en frisk og uhøjtidelig tone imellem elever og medarbejdere. Hyggeligt er det også, at mange af skolens tidligere elever holder kontakten til os, så vi på den måde kan følge dem rundt i verden i deres spændende jobs. Og så er det da sjovt, når det på vores ferier til syden ofte er tidligere BAC-elever, som bemander cockpittet i charterflyet – så bliver man lidt stolt ; )