Michael Bisgaard Olling (MO)

Hos Billund Air Center underviser jeg i den lidt tørre teoridel, hvor vi gennemgår en lang række luftfartsregler. For at gøre undervisningen mere levende bruger jeg både film og billeder i undervisningen. På den måde får mine elever en historie, som de kan hægte teorien op på.

Mine forældre har fortalt mig, at jeg altid har været draget af fly, og når jeg som dreng stod og så op på himmelen, lagde jeg altid mærke til de hvide streger, flyene havde efterladt. Som 14-årig fløj jeg med de her flysimulatorer, man kan få til computeren, og der vidste jeg, hvilken vej jeg ville gå. Jeg fik mit første flycertifikat som 20-årig og blev uddannet hos Billund Air Center i 2005.

Mit tidligere job som steward har hjulpet mig ind i branchen som pilot. Jeg har fløjet som steward både før, under og efter min uddannelse, og da jeg blev ansat hos JetTime i 2007, fik jeg på et tidspunkt muligheden for at arbejde som pilot for dem. Før den tid fløj jeg både rundflyvning og færgeflyvning, så jeg hele tiden kunne holde mig i gang inden for mit fag.

Med mine egne erfaringer som tidligere elev ser jeg Billund Air Center som en god og professionel skole, hvor stemningen er høj og undervisningen er grundig. Da jeg selv fik chancen for at blive underviser her, slog jeg til med det samme – og det har jeg ikke fortrudt.