Lars Fjelde (ELD)

Det er spændende og utroligt givende at lære fra sig. At se eleverne udvikle sig og blive sikre bag styrpinden med baggrund i den omfattende teori til luftfartsbranchen. Det gør mig glad og man kan se eleverne også nyder verden lidt fra oven med stor tilfredshed. Især når tingene lykkedes og teori og praksis hænger sammen.

Jeg har altid haft en drøm om at blive pilot. Jeg er opvokset nær en svæveflyveplads og har altid haft trafikken over hovedet og ligget på marken om sommeren og kigget med op til flyene og fuglene. Jeg startede min flyvekarriere i forsvaret og tog PPL ved siden af. I forsvaret faldt jeg desværre på en stopprøve i USA i 2015. Det gav en mavepuster og store overvejelser om, hvilken karrierevej jeg skulle vælge. Jeg brugte bl.a. tiden på et vandflyverkursus i Canada og så startede jeg på BAC i efteråret 2015. Blev færdig i efteråret 2017. Her tog jeg så instruktøruddannelsen oveni og blev ansat som flyveinstruktør og teoretisk instruktør.

Nu er jeg First Officer ved Ryanair og har base i udlandet. Fra tid til anden kommer jeg hjem og flyver med pilotelever.

Jeg har undervist siden jeg var 13 år gammel, hvad enten det var springgymnastik eller, hvordan et gevær skal samles. Jeg forsøger at have forskellig tilgang til læringsmetoder da vi alle lærer forskelligt. At blive instruktør på BAC efter min uddannelse var helt sikkert i min ånd og en god start i branchen.